Acces Cont

Impreuna , Anna Gavalda

 Carti Online Carti / Beletristica si critica / Impreuna

Editura: Polirom
Autor: Anna Gavalda
An aparitie: 2005
Nr. Pagini: 616
Cumpara


PRET


Descriere

Traducere si note de Iustina Croitoru.
Cel mai recent roman al Annei Gavalda (aparut in martie 2004) este unul dintre cele mai mari succese ale momentului in Franta, aflat pe listele de bestselleruri din Europa. La numai citeva luni de la aparitie, drepturile de traducere au fost achizitionate in treizeci si sase de tari.
Actiunea se petrece la Paris, in zilele noastre, in decursul unui an. In roman apar patru personaje principale: un tinar aristocrat, o tinara pictorita fara adapost, o bunica pe punctul sa abandoneze lupta cu viata si un chelner lipsit de maniere. Toti patru ajung sa locuiasca sub acelasi acoperis. Patru oameni care, la inceput, par sa nu aiba nimic in comun si care ajung sa se cunoasca pe ei insisi si sa-si daruiasca iubirea celorlalti. Un roman care se citeste pe nerasuflate datorita stilului direct si alert, vietile celor patru angrenind o adevarata radiografie a Parisului contemporan. In presa franceza, Impreuna este considerat unul dintre cele mai frumoase romane de dragoste scrise pina in prezent. Romanul Impreuna este ecranizat de celebrul regizor francez Claude Berri.

Despre autor

Anna Gavalda, noul star al literaturii franceze, s-a nascut pe 29 octombrie 1970 la Boulogne-Billancourt. In prezent, traieste la sud de Paris, la Seine-et-Marne. Marturiseste ca isi petrece trei ore in fiecare dimineata scriind „pentru adultii care trebuie sa fie treziti din somn”. In 1998, a cistigat trei premii intii la trei mari concursuri de proza: Melun, Saint-Quentin si Issy-sur-les-Moulineaux. In anul 1999, ii apare volumul de nuvele As vrea sa ma astepte cineva undeva, vindut in sute de mii de exemplare, tradus in treizeci si sase de limbi si distins, un an mai tirziu, cu Le Grand Prix RTLaLire. In februarie 2002, publica O iubeam, urias succes de public (250 000 de exemplare vindute in opt luni), drepturile de traducere fiind achizitionate in peste treizeci de tari. A mai publicat o carte pentru copii, 35 de kilograme de speranta (2002). La Editura Polirom au mai aparut: O iubeam (2003) si Impreuna (2005).

Recenzii


Pana acum nu au fost introduse recenzii pentru aceasta carte.

Fii primul care adauga o recenzie.
Nume dumneavoastra
Titlul recenziei
Textul Recenziei
Trimite Trimite unui prieten
prima pagina | cum cumpar | cum primesc | oferte speciale | despre noi | noutati | contact | afiliere | termeni si conditiiCosul este gol!

Pentru a adauga produse in cos apasati pe butonul "Adauga in cos" de langa prezentarea fiecarui produs.


Nume de utilizator
Parola

Înscrie-te pentru a primi stiri si oferte speciale de la noi.
Numele tau
Adresa de e-mail