Acces Cont

Reguli afiliere

 Carti Online Reguli afiliere

www.supercarti.ro a lansat programul de afiliere pentru webmasteri. Statutul de afiliat ofera persoanelor fizice si juridice posibilitatea de a castiga bani promovand produsele librariei virtuale www.supercarti.ro.

Cat pot castiga?


www.supercarti.ro ofera afiliatilor un procent de 5% din suma finala a comenzilor. In functie de comenzile recomandate de fiecare afiliat, castigurile difera pentru fiecare afiliat, dar cel mai important este ca nu exista limita la cat puteti castiga.

Cum functioneaza?


Regulile ce conduc programul de afiliere ofera afiliatului avantaje greu de trecut cu vederea fata de alte programe de afiliere.
  1. Un membru inregistrat ramane definitiv in portofoliul de afiliat al celui care l-a recomandat.
  2. Afiliatul castiga comision chiar de la prima comanda a membrilor inregistrati.
  3. Afiliatul castiga comision pentru toate comenzile membrilor inregistrati din portofoliul sau de afiliat care ajung pe siteul www.supercarti.ro fie direct, fie urmand linkul de afiliat.
  4. Afiliatul primeste comision pentru comenzile membrilor inregistrati care nu fac parte din portofoliul de afiliat al sau, dar au ajuns pe situl www.supercarti.ro prin linkul de afiliat.
  5. Dupa ce un utilizator a facut click pe un link de afiliat, pastram aceasta informatie timp de 90 de zile si chiar daca nu se inregistraza imediat, cand se va inregistra vom sti cine l-a recomandat.

Cum primesc banii?


Exista mai multe optiuni pentru primirea banilor castigati. In profilul de afiliat puteti opta pentru fiecare dintre acestea:

Sunt de acord, vreau sa devin afiliat
Trimite Trimite unui prieten
prima pagina | cum cumpar | cum primesc | oferte speciale | despre noi | noutati | contact | afiliere | termeni si conditiiCosul este gol!

Pentru a adauga produse in cos apasati pe butonul "Adauga in cos" de langa prezentarea fiecarui produs.


Nume de utilizator
Parola

Înscrie-te pentru a primi stiri si oferte speciale de la noi.
Numele tau
Adresa de e-mail