Acces Cont

Editura Carminis

 Carti Online Edituri / Editura Carminis

Editura particulara cu profil enciclopedic infiintata in 1994, axata pe carte scolara pentru toate treptele de invatamant. Are manuale si auxiliare scolare in colecta: "Sa dezlegam tainele textelor literare" (cls. l-Vlll), "Secretele matematicii" (cls. l-Vlll), "Evaluare clasele l-lV", "Optionale" (cls. l-Xll), "Evaluare pentru Testarea Nationala", "Bac - Admitere", culegeri de limba romana, limbi straine, metodica, dictionare. Editura publica si lucrari de beletristica, legende, carti pentru copii si tineret, monografii, eseistica si lucrari metodice.


Unii Administratori de site-uri au considerat ca este util pentru vizitatori sa aiba la indemana o legatura (link) la aceasta lista de carti de la Editura Carminis. Am considerat necesar sa facilitam acest proces prin a oferi codul HTML necesar. Prin simpla copiere a codului de mai jos si introducerea sa in site-ul dumneavoastra veti crea o legatura catre aceasta pagina.

<a href="http://www.supercarti.ro/editura/carminis.html">Editura Carminis - SuperCarti.ro</a>

Le multumim celor care deja au copiat codul de mai sus in site-ul propriu si va rugam sa ne contactati daca doriti includerea sitului dumneavostra in lista noastra de resurse ce se afla in editare in acest moment.

Categorii


   

Recomandari editura Carminis


Carti Stiinte (clasa a III-a) - auxiliar pentru toate manualele alternative Coperta
Stiinte (clasa a III-a) - auxiliar pentru toate manualele alternative

Editura: Carminis
Autor: Georgeta Stefanescu, Carmen Stanculescu, Florica Dumitrescu
Nr. Pagini: 95

Detalii Adauga in cos
Pretul Nostru: 7.00 Lei ( 70 000 Lei Vechi )
Trimite Trimite unui prieten
prima pagina | cum cumpar | cum primesc | oferte speciale | despre noi | noutati | contact | afiliere | termeni si conditiiCosul este gol!

Pentru a adauga produse in cos apasati pe butonul "Adauga in cos" de langa prezentarea fiecarui produs.


Nume de utilizator
Parola

Înscrie-te pentru a primi stiri si oferte speciale de la noi.
Numele tau
Adresa de e-mail