Acces Cont

Testare Nationala la Matematica 2006 - CULEGERE ELECTRONICA INTERACTIVA , VAROX Software Educational

 Carti Online Carti / Invatamant - Educatie / Matematica / Testare Nationala la Matematica 2006 - CULEGERE ELECTRONICA INTERACTIVA

Editura: VAROX
Autor: VAROX Software Educational
An aparitie: 2006
Cumpara


PRET


Descriere

Prezentul CD reprezinta prima CULEGERE ELECTRONICA
INTERACTIVA, continand o cifra neegalata pana in prezent:5000 teste. Aplicatia a fost creata pentru a veni in sprijinul elevilor de cls.a VIII-a care se pregatesc pentru sustinerea Testarii Nationale la Matematica 2006.
Dovedindu-se a fi un material de foarte mare succes pentru elevi, “culegerea” respecta intocmai gama curricullara precum si prezenta programa de studiu, exercitiile incluse fiind posibile alternative examenului ce va urma in iunie 2006.
Prezenta “culegere” constituie o versiune modificata a aplicatiei “MatCap”,lucrare conceputa cu aportul direct al Serviciului National de Evaluare si Examinare.
Prin experienta software si cercetare de peste 17 ani, profesionalismul a 14 importante cadre didactice din invatamantul gimnazial si liceal precum si a unui colectiv de 8 programatori, aceasta lucrare se deosebeste de o culegere obisnuita nu doar datorita volumului fabulos de teste continute si conceperii acestora, dar mai ales datorita INTERACTIVITATII.
Proprietatile software aduc numeroase beneficii fata de varianta tiparita. Astfel, elevul va putea rezolva testul intr-un timp determinat,va fi notat pentru fiecare test in parte, si isi va putea corecta greselile consultand intreaga lista de solutii explicate in detaliu, pentru fiecare test in parte.

Pe scurt, acest material reprezinta echivalentul a 5000 de simulari in vederea sustinerii testarii nationalela matematica, oferindu-va nu doar
posibilitatea exersarii, dar mai ales a invatarii,
prin prezentarea solutiilor complete(enuntarea teoremelor si a axiomelor),specifice fiecarui exercitiu propus.

Recenzii


Pana acum nu au fost introduse recenzii pentru aceasta carte.

Fii primul care adauga o recenzie.
Nume dumneavoastra
Titlul recenziei
Textul Recenziei
Trimite Trimite unui prieten
prima pagina | cum cumpar | cum primesc | oferte speciale | despre noi | noutati | contact | afiliere | termeni si conditiiCosul este gol!

Pentru a adauga produse in cos apasati pe butonul "Adauga in cos" de langa prezentarea fiecarui produs.


Nume de utilizator
Parola

Înscrie-te pentru a primi stiri si oferte speciale de la noi.
Numele tau
Adresa de e-mail