Acces Cont

Stire : Mihaela Radulescu debuteaza ca scriitoare

 Carti Online Stiri / Mihaela Radulescu debuteaza ca scriitoare

Cartea de debut a cunoscutei vedete de televiziune Mihaela Radulescu, "Despre lucruri simple", se va lansa pe 15 mai, la Clubul Diplomatic.
Volumul contine articole publicate majoritar in revista Elle, cu care Mihaela colaboreaza din 2001. Alex. Leo Șerban a semnat prefata si a declarat ca "cine citeste aceasta carte nu va descoperi decat cea de la televizor sau din reviste, ci doar una , pentru ca e compusa din cuvinte. Nu o va vedea, pentru ca e o carte fara poze, ci o va asculta povestindu-se asa cum este dincolo de imagine: generoasa, inteleapta, vitala". "Despre lucruri simple" contine texte inedite in care vedeta abordeaza o gama larga de aspecte sociale, oferind sfaturi si pareri personale, pe baza propriei experiente de viata. Prezentatoarea "Duminicii in familie" declarat ca, pana acum, nu a avut indrazneala de a publica o carte, dar s-a lasat, pana la urma, convinsa de familie si prieteni. Vedeta Antenei 1 a scris si un scenariu de film, ce spune povestea Zarazei, proiect care a fost insa respins la sesiunea din 2006 a concursului Centrului National al Cinematografiei (CNC). Radulescu este studenta la Regie la Universitatea Hyperion si a avut aparitii in filmele "15" (regia Sergiu Nicolaescu), "Legaturi bolnavicioase" (regia Tudor Giurgiu) si in productia hollywoodiana "Fall down dead" (regizata de Jon Keeyes). Toate drepturile de autor obtinute din vanzarea acestei carti vor fi donate organizatiei caritabile United Way Romania.

Sursa: Curentul

Toate Stirile

Trimite Trimite unui prieten
prima pagina | cum cumpar | cum primesc | oferte speciale | despre noi | noutati | contact | afiliere | termeni si conditiiCosul este gol!

Pentru a adauga produse in cos apasati pe butonul "Adauga in cos" de langa prezentarea fiecarui produs.


Nume de utilizator
Parola

Înscrie-te pentru a primi stiri si oferte speciale de la noi.
Numele tau
Adresa de e-mail