Acces Cont

Stire : GALA EXTRAORDINARA CRACIUN PENTRU TOTI

 Carti Online Stiri / GALA EXTRAORDINARA CRACIUN PENTRU TOTI

17-12-2005 ora 19:00, BUCURESTI
Locul desfasurarii: ATENEUL ROMAN
Organizator: SOLIDARITATEA CULTURALA PENTRU ROMANIA

Fundatia SOLIDARITATEA CULTURALA pentru ROMÂNIA a initiat programul "SOLIDARITATEA CULTURALA ROMÂNA" prin care si-a fixat drept obiectiv organizarea unei serii de spectacole artistice si culturale prin care sa-si manifeste solidaritatea fata de anumite fenomene ale societatii înconjuratoare ce nu pot lasa indiferenti pe cei carora le-a fost dat sa-si traiasca viata în plenitudine.

Fundatia Solidaritatea Culturala pentru România în colaborare cu Filarmonica "George Enescu" si Societatea Româna de Televiziune va prezinta în a cincia sa editie gala "Craciun pentru toti" de data aceasta ca încheiere a actiunii de binefacere "Solidaritate cu copii sinistrati din Vrancea" lansata la 28 iulie 2005.

Ca in fiecare an ne reîntâlnim astazi la câteva zile înaintea Craciunului cu aceeasi gândire calduroasa, cu aceeasi dorinta de a împartasi bucuria acestor Sarbatori si cu speranta ca proiectul nostru "Craciun pentru toti" sa devina macar pentru o seara o realitate .

Actiunea "Solidaritate cu copiii sinistrati din Vrancea" s-a bucurat de înaltul patronaj al Presedintelui României si a fost initiata în beneficiul copiilor familiilor din judetul Vrancea afectate de inundatii.

Ca urmare a dineului caritabil ce a avut loc joi 28 iulie în saloanele Clubului Diplomatic din Bucuresti, va informam ca totalitatea mijloacelor materiale obtinute prin donatii sau achizitionate de Fundatie, în valoare comerciala de peste 80.000 EUR, au fost redistribuite copiilor familiilor sinistrate din Marasesti si Biliesti conform listelor întocmite de Inspectoratul General Scolar Vrancea, a Doamnei Raiu Maria Director al Scolii Generale Nr.12 din Marasesti si a Domnului Ciotea Marin Director al Scolii Generale din Biliesti.

La initiativa Prezidentiei României copiii sinistrati din Vrancea au fost trimisi, între

1 august si 15 septembrie, în serii de câte 60 de copii, în tabere organizate la Neptun si Sinaia pentru a uita pe cât se poate cosmarul prin care au trecut.

Fundatia Solidaritatea Culturala pentru România a strâns fonduri pe Conturile special deschise la B. C. R. filiala Unic în scopul acoperirii cheltuielilor de întretinere aferente taberelor organizate de Presidentie pentru copii sinistrati în locatiile R.A.P.P.S.

Ca si în trecut participarea la evenimentul "Craciun pentru toti" consista în depunerea de cadouri sub pomul de Craciun ridicat în holul Ateneului Român, si de donatii pe conturile deschise special pentru aceasta actiune la Banca Comerciala Româna filiala Unic

Nr. : RO12RNCB5078000011060005 pentru beneficiarii acestei actiuni carora încercam sa le oferim o bucurie de Sfintele Sarbatori.

Va invitam sa fiti partenerul activ al acestei actiuni cultural de caritate organizate pentru a aduce o bucurie acelor copii care au avut de suferit de pe urma inundatiilor.


Toate Stirile

Trimite Trimite unui prieten
prima pagina | cum cumpar | cum primesc | oferte speciale | despre noi | noutati | contact | afiliere | termeni si conditii



Cosul este gol!

Pentru a adauga produse in cos apasati pe butonul "Adauga in cos" de langa prezentarea fiecarui produs.


Nume de utilizator
Parola

Înscrie-te pentru a primi stiri si oferte speciale de la noi.
Numele tau
Adresa de e-mail