Acces Cont

TU IL VREI, EL NU TE VREA , Greg B. & Liz T.

 Carti Online Carti / TU IL VREI, EL NU TE VREA

Categorii: Diverse
Editura: Kondyli
Autor: Greg B. & Liz T.
An aparitie: 2005
Nr. Pagini: 184
Cumpara buc.


PRET


Descriere

Prezentare: Deci aveai o relație cu tipul ăsta și totul părea să meargă ca pe roate. Cine îndelungate. Plimbări tandre prin parc. Mesaje text pline de aluzii. După care, dintr-o dată, a încetat brusc să te mai sune.
Mintea-ți caută febril o explicație. Zace oare într-un pat de spital? Are oare amnezie? I-o fi ars oare casa și odată cu ea agenda cu adrese și numere de telefon? Sau suferă de pe urma unei relații precedente și are nevoie de ceva vreme să-și revină?
Of, pentru numele lui Dumnezeu. Gata cu scuzele! Privește adevărul în față, fetițo, și adevărul te va elibera: Nu Te Vrea! — spun autorii unei noi cărți aflate în prezent pe primul loc pe listele bestseller ale celor mai importante publicații din S.U.A., ajunsă deja la a 14-a ediție în numai trei luni de la lansare.
Editura Kondyli va lansa în România pe data de 8 martie a.c. cartea menită să spulbere miturile create de mintea femeilor despre mecanismul gândirii masculine: «Tu îl vrei — El Nu Te Vrea! Adevărul gol-goluț despre cum gândesc bărbații», scrisă de Greg Behrendt și Liz Tucillo, un consultant și o scenaristă a celebrului serial Totul despre Sex. De altfel, titlul volumului a fost inspirat dintr-unul din episoadele serialului, îndrumând femei inteligente, independente și descurcărețe să recunoască acele semnale, aparent confuze, prin care un bărbat le transmite adevărul implacabil: Tu îl vrei — El Nu Te Vrea!
Dezarmantă prin mesajul ei simplu, cartea le învață pe femei cum să pună capăt unor relații fără viitor, în care sunt dispuse «să-și irosească frumusețea.»
Cineva s-ar putea întreba ce-i așa de revoluționar în această carte, în sfaturile scrise sub formă de răspunsuri la scrisori «de la biroul lui Greg», pe care le dau acești autori deveniți brusc atât de populari, sfaturi care sunt, de fapt, atât de rezonabile, că ar putea să vină și «de la mama». Ei bine, franchețea, dezinvoltura, limbajul șocant de simplu, plin de umor suculent și tonul deosebit de provocator, dar mai presus de orice, mesajul intoxicant de eliberator reprezintă, de fapt, esența întregului succes al acestei cărți care nu ar trebui să lipsească de pe noptiera nici unei femei! «E pur și simplu un apel de deșteptare», spune Liz Tucillo. «E un apel de deșteptare imperioasă, un apel haios și cât se poate de simplu.»
Cartea nu este precum majoritatea celor din categoria «cum să ne ajutăm singuri». Numără 184 de pagini pline de savoare și sfaturi care chiar pot fi urmate. Cuprinde capitole «atroce», descriind toate modalitățile prin care un bărbat arată unei femei că n-o vrea.

Recenzii


Pana acum nu au fost introduse recenzii pentru aceasta carte.

Fii primul care adauga o recenzie.
Nume dumneavoastra
Titlul recenziei
Textul Recenziei
Trimite Trimite unui prieten
prima pagina | cum cumpar | cum primesc | oferte speciale | despre noi | noutati | contact | afiliere | termeni si conditiiCosul este gol!

Pentru a adauga produse in cos apasati pe butonul "Adauga in cos" de langa prezentarea fiecarui produs.


Nume de utilizator
Parola

Înscrie-te pentru a primi stiri si oferte speciale de la noi.
Numele tau
Adresa de e-mail