Acces Cont

Salturi creative - 10 lectii de advertising eficient inspirate de Saatchi & Saatchi , Michael Newman

 Carti Online Carti / NOUTATI ! / Salturi creative - 10 lectii de advertising eficient inspirate de Saatchi & Saatchi

Editura: BRANDBUILDERS GRUP
Autor: Michael Newman
An aparitie: 2006
Cumpara


PRET


Descriere

SALTURI CREATIVE este o introspectie de prima mana In creatiile uneia dintre cele mai mari agentii din lume: Saatchi & Saatchi; cartea prezinta strategiile, gandirea creativa si povestile din spatele catorva dintre cele mai de succes campanii de advertising din lume.
Lectiile sunt universale. Metodologiile sunt globale. Este o carte despre puterea transformatoare a ideilor, indiferent de locul din care provin.

"Advertisingul este distrus, iar Michael Newman e hotarat sa-l repare. Cartea lui interesanta si bine scrisa va reprezenta un mare pas In orientarea advertisingului In directia corecta."
Al Ries, Presedinte Ries & Ries
Coautor AL cartii "POZITIONAREA"

"Cartea este o lectura absolut obligatorie pentru oricine doreste sa stie cum este creat advertisingul de calitate."
Jim Aitchison
autorul cartii "How Asia Advertises"

"Uaaau. Dupa ce vei citi acesta carte vei gandi altfel. Ca om de creatie vei pretui mai mult ideile. Ca om de marketing vei cere mai mult agentiei cu care lucrezi. Iar ca tanar aspirant vei avea ocazia sa inveti cele mai importante 10 lectii de advertising."
Anatoli Ciucurovschi
GROUP CREATIVE DIRECTOR, SAATCHI & SAATCHI ROMANIA

Despre autor

Michael Newman este unul din cei mai mari oameni de creatie pe care i-a dat Australia. In calitate de Creative Executive la Saatchi & Saatchi, din 1996 pana In 2001, el a condus agentia In topul celor mai creative si a initiat perioada ei cea mai puternica de dezvoltare si succes financiar.

In aceasta perioada, Newman a adus acasa o multime de Lei de la Cannes, incluzand singurul Aur al Australiei (si al retelei Saatchi & Saatchi) pentru televiziune In 2001. Bob Isherwood, Worldwide Creative Director Saatchi, l-a descris ca fiind unul dintre "cei mai experimentati si de succes creative directori" din retea. El a fost, de asemenea, directorul contului Toyota la nivel global, Inainte de a-si lansa propria agentie de consultanta, Brandnewman, In octombrie 2001.

Atat ca scriitor, cat si in calitate de creative director, Michael Newman a fost apreciat pentru contributia sa la branduri diverse precum Toyota, Qantas, BP, P&G, WeetBix, BMW, Coca-Cola si Microsoft, printre multe altele. A tinut cursuri de advertising in toata Australia si in Asia.

Recenzii


Pana acum nu au fost introduse recenzii pentru aceasta carte.

Fii primul care adauga o recenzie.
Nume dumneavoastra
Titlul recenziei
Textul Recenziei
Trimite Trimite unui prieten
prima pagina | cum cumpar | cum primesc | oferte speciale | despre noi | noutati | contact | afiliere | termeni si conditiiCosul este gol!

Pentru a adauga produse in cos apasati pe butonul "Adauga in cos" de langa prezentarea fiecarui produs.


Nume de utilizator
Parola

Înscrie-te pentru a primi stiri si oferte speciale de la noi.
Numele tau
Adresa de e-mail