Acces Cont

Păstrează-ţi visurile intr-o lume de coşmar , Steve Price

 Carti Online Carti / Psihologie / Păstrează-ţi visurile intr-o lume de coşmar

Editura: Curtea Veche
Autor: Steve Price
An aparitie: 2004
Nr. Pagini: 176
Cumpara


PRET


Descriere

Visurile sînt ca oxigenul — nu putem trăi fără ele! şi totuşi, de multe ori le sacrificăm din cauza timpului, a celor din jur, a problemelor şi a multor altor cauze care (a)par mai importante decît visurile noastre. Numim toate aceste cauze realitate şi decretăm: visătorii sînt cu capul în nori şi realiştii sînt cu picioarele pe pământ. Dacă vreţi cu adevărat să vă transformaţi visurile în realitate şi să ştergeţi această falsă frontieră, atunci ghidul acesta a fost scris şi pentru dvs. Cele 10 strategii sigure pentru a depăşi obstacolele şi a-ţi împlini visurile funcţionează la orice vîrstă şi în orice loc din lume. Sînt îndrumări practice susţinute de exemplele unor oameni ajunşi celebri şi care au avut tot ceea ce le-a trebuit pentru a face din vis realitate: au crezut. Faţă de aceştia aveți un avantaj: cartea pe care o ţineţi acum în mînă.

STEVE PRICE, fost profesor în Springfield, Illinois, este coautorul a peste 10 cărţi de dezvoltare personală şi încurajare a liberei iniţiative. Pînă în acest moment, cărţile sale s-au vîndut în cîteva milioane de exemplare şi au fost traduse în peste 20 de limbi. În prezent, Dr. Steve Price trăieşte, munceşte şi visează în Tampa, Florida.

Recenzii


Pana acum nu au fost introduse recenzii pentru aceasta carte.

Fii primul care adauga o recenzie.
Nume dumneavoastra
Titlul recenziei
Textul Recenziei
Trimite Trimite unui prieten
prima pagina | cum cumpar | cum primesc | oferte speciale | despre noi | noutati | contact | afiliere | termeni si conditiiCosul este gol!

Pentru a adauga produse in cos apasati pe butonul "Adauga in cos" de langa prezentarea fiecarui produs.


Nume de utilizator
Parola

Înscrie-te pentru a primi stiri si oferte speciale de la noi.
Numele tau
Adresa de e-mail