Acces Cont

Noua revoluţie a glucozei. Indicele glicemic – o soluţie pentru sănătate ideala , Jennie Brand Miller, Kaye Foster Powell, Stephen Colagiuri

 Carti Online Carti / NOUTATI ! / Noua revoluţie a glucozei. Indicele glicemic – o soluţie pentru sănătate ideala

Editura: Curtea Veche
Autor: Jennie Brand Miller, Kaye Foster Powell, Stephen Colagiuri
An aparitie: 2006
Nr. Pagini: 360
Cumpara


PRET


Descriere

În 1996, introducerea factorului de indice glicemic (IG) a însemnat o revoluţie în domeniul nutriţiei, fapt ce a condus la apariţia cărţii Noua revolutie a glucozei, un bestseller de nivel mondial. Conceptul de indice glicemic a schimbat radical felul în care gândim despre alimentaţie. Volumul demonstrează felul în care alimentele cu un indice glicemic mic au un impact benefic major asupra sănătaţii noastre a tuturor.
Cu alte cuvinte, Noua revolutie a glucozei vă va explica tot ceea ce trebuie să ştiţi despre indicele glicemic, de ce este atât de important pentru o sănătate durabilă şi cum vă ajută în mod concret:

atingerea unei sănătăţi perfecte
scădere în greutate
reducerea riscului producerii unui atac de cord
controlul glicemiei (nivelul glucozei din sânge)
menţinerea sub control a diabetului de tip 1 sau 2
vindecarea sindromului X
Noua revolutie a glucozei furnizeaza concluziile celor mai recente cercetări asupra indicelui glicemic, studii de ultima ora în ceea ce priveşte sănătatea inimii, scăderea în greutate, precum şi sfaturi extrem de importante pentru sănătatea copiilor. Reţetele si planurile de meniu propuse, cu valori IG actualizate, vă vor ajuta să aplicaţi conceptul de indice glicemic. Citind această carte, vă veţi convinge că indicele glicemic este un concept care poate revoluţiona în cel mai benefic mod felul în care vă alimentaţi.

Noua revolutie a glucozei se adresează tuturor, iar informaţiile transmise sunt valabile în orice zi, pentru orice meniu.

Recenzii


Pana acum nu au fost introduse recenzii pentru aceasta carte.

Fii primul care adauga o recenzie.
Nume dumneavoastra
Titlul recenziei
Textul Recenziei
Trimite Trimite unui prieten
prima pagina | cum cumpar | cum primesc | oferte speciale | despre noi | noutati | contact | afiliere | termeni si conditiiCosul este gol!

Pentru a adauga produse in cos apasati pe butonul "Adauga in cos" de langa prezentarea fiecarui produs.


Nume de utilizator
Parola

Înscrie-te pentru a primi stiri si oferte speciale de la noi.
Numele tau
Adresa de e-mail