Acces Cont

Cresterea copilului de la o zi la sase ani - Manualul Parintilor , Anne Bacus

 Carti Online Carti / Cresterea copilului de la o zi la sase ani - Manualul Parintilor

Categorii: Mama si copilul / Ghiduri pentru parinti
Editura: Teora
Autor: Anne Bacus
Nr. Pagini: 464
Cumpara buc.


PRET


DescriereCrestera copilului de la o zi la sase ani - Manualul Parintilor

Cartea va ofera un manual complet care sa raspunda celor mai diverse situatii ce pot aparea o data cu venirea pe lume a unui copil.

In acest scop, cele 5 capitole ale lucrarii sunt astfel structurate incat sa acopere problemele specifice primilor sase ani de viata ai copilului, de altfel anii in care rolul parintilor este crucial.

Primul an de viata a copilului este cel care prezinta cele mai mari probleme pentru parinti.

Cel de-al doilea capitol trateaza problemele caracteristice copilului de la 1 la 3 ani, insistand asupra dezvoltarii unor capacitati specifice acestei varste.

De la 3 la 6 ani, copilul este deja "mare". Cu toate acestea, exista numeroase situatii in care are nevoie de interventii sau ingrijiri speciale. Veti gasi in aI treilea capitol al cartii modalitati de rezolvare a celor mai frecvente situatii ce apar in aceasta perioada.

In primii sase ani de viata jocul reprezinta principala preocupare a copilului. Prin joc el descopera lumea inconjuratoare si locul sau in aceasta lume. In cel de-al patrulea capitol, va propunem diferite jocuri, adecvate varstei copilului dumneavoatra.

Ultimul capitol al cartii sintetizeaza circa 1000 de sfaturi practice pentru ingrijirea copilului, incepand din prima zi de viata pana la varsta scolara.

Principalul avantaj al acestei lucrari este faptul ca ea poate fi consultata de toti parintii care au copii pana la 6 ani. Fie ca tocmai s-a nascut primul dumneavoastra copil, fie ca aveti deja mai multi copii, aici veti gasi sfaturile de care aveti nevoie pentru a-I ingriji sau pentru a-i ajuta sa dezvolte o relatie cat mai armonioasa intre ei sau cu cei din jur.

Contine: 464 paginiRecenzii


Pana acum nu au fost introduse recenzii pentru aceasta carte.

Fii primul care adauga o recenzie.
Nume dumneavoastra
Titlul recenziei
Textul Recenziei
Trimite Trimite unui prieten
prima pagina | cum cumpar | cum primesc | oferte speciale | despre noi | noutati | contact | afiliere | termeni si conditiiCosul este gol!

Pentru a adauga produse in cos apasati pe butonul "Adauga in cos" de langa prezentarea fiecarui produs.


Nume de utilizator
Parola

Înscrie-te pentru a primi stiri si oferte speciale de la noi.
Numele tau
Adresa de e-mail