Acces Cont

Consilierea gravidelor si a tinerelor mame , Stefan Cojocaru, Diana Tabusca, Daniela Stan, Veronica Vilcu, Iuliana Zagan, Daniela Cojocaru, Elena Mocanu

 Carti Online Carti / Asistenta sociala / Consilierea gravidelor si a tinerelor mame

Editura: LUMEN
Autor: Stefan Cojocaru, Diana Tabusca, Daniela Stan, Veronica Vilcu, Iuliana Zagan, Daniela Cojocaru, Elena Mocanu
An aparitie: 2004
Nr. Pagini: 167
Cumpara


PRET


Descriere

Consilierea gravidei si a tinerelor mame este un ghid inspirat de experiensa organizatiei Holt România din cadrul programului de consiliere a gravidei si a tinerelor mame si abordeaza o serie de teme utile asistensilor sociali: -Vulnerabilitate si schimbare sociala - Trairi afective si implicasii sociale determinate de perioada de sarcina - Aspecte fizice si psihice privind tânara mama - Asistensa sociala a gravidei si a tinerei mame - Informasii utile în consilierea gravidei si a tinerei mame - Socializare si individualizare. Formarea personalitasii si identitasii din perspectiva interacsionismului simbolic - Planificare familiala. Starea de graviditate si nasterea unui copil este un moment important în viasa oricarei femei; acest eveniment se caracterizeaza prin aparisia unor sentimente contradictorii, care oscileaza de la seninatate, bucurie si satisfacsie de împlinire pâna la nesiguransa de sine, îndoieli fasa de capacitatea de a fi parinte si chiar aversiune pentru copilul nou-nascut. Toate institutiile de ocrotire a familiei si copilului ofera ample servicii sociale care vizeaza reducerea abandonului/institutionalizarii copilului si mentinerea lui in familie. “Consilierea gravidei si a tinerelor mame. Ghid pentru asistentii sociali” are la baza si experienta profesionala a asistentilor sociali din cadrul Organizatiei Holt, dorindu-se a fi o lucrare de referinta din acest domeniu. De asemenea, ea este deosebit de utila studentilor care sunt interesati si doresc sa cunoasca cât mai multe despre consilierea gravidei si a tinerei mame. Scrisa într-un limbaj accesibil, lucrarea poate fi citita si de catre femeile care experimenteaza rolul de parinte, oferind un bogat material informativ.

Recenzii


Pana acum nu au fost introduse recenzii pentru aceasta carte.

Fii primul care adauga o recenzie.
Nume dumneavoastra
Titlul recenziei
Textul Recenziei
Trimite Trimite unui prieten
prima pagina | cum cumpar | cum primesc | oferte speciale | despre noi | noutati | contact | afiliere | termeni si conditiiCosul este gol!

Pentru a adauga produse in cos apasati pe butonul "Adauga in cos" de langa prezentarea fiecarui produs.


Nume de utilizator
Parola

Înscrie-te pentru a primi stiri si oferte speciale de la noi.
Numele tau
Adresa de e-mail