Acces Cont

CODUL DE PROCEDURA CIVILA - COMENTAT SI ADNOTAT - cu legislatie, jurisprudenta si doctrina , Mihaela TABARCA, Gheorghe BUTA

 Carti Online Carti / CODUL DE PROCEDURA CIVILA - COMENTAT SI ADNOTAT - cu legislatie, jurisprudenta si doctrina

Categorii: Coduri
Editura: Univers Juridic
Autor: Mihaela TABARCA, Gheorghe BUTA
An aparitie: 2007
Nr. Pagini: 1760
Cumpara buc.


PRET


Descriere

Codul de Procedura Civila – comentat si adnotat are 1760 pagini si este prezentat intr-o forma grafica de exceptie, fiind singura lucrare juridica din tara noastra lansata pe suport de hartie de biblie.

De conceptie inovatoare atat prin calitate si grafica, cat si prin acuratetea cu vocatie exhaustiva a continutului, Codul de Procedura Civila – comentat si adnotat de Dr. Mihaela Tabarca si Dr. Gheorghe Buta, intentioneaza sa vina in sprijinul exigentelor practicienilor dreptului, punandu-le acestora la dispozitie o bogata serie de comentarii si adnotari legislative, jurisprudentiale si doctrinale.

Codul de Procedura Civila – comentat si adnotat se prefigureaza a fi o lucrare compacta, utila si completa – atat prin abordarea teoretica, cat si prin cea practica – dorindu-se un instrument indispensabil si extrem de folositor, un adevarat compendiu de procedura civila. Se remarca usurinta consultarii materialelor, cititorul fiind ajutat de trei indexuri: cel alfabetic al Codului, indexul jurisprudential si cel legislativ.

Pretuim aici formularea oficiala adusa la zi a textului Codului, bogata colectie de repere doctrinare semnificative in materie si a orientarii majoritare a jurisprudentei, precum si utilele comentarii ce contribuie la o mai eficienta intelegere a complexelor institutii de drept procesual civil.

Recenzii


Pana acum nu au fost introduse recenzii pentru aceasta carte.

Fii primul care adauga o recenzie.
Nume dumneavoastra
Titlul recenziei
Textul Recenziei
Trimite Trimite unui prieten
prima pagina | cum cumpar | cum primesc | oferte speciale | despre noi | noutati | contact | afiliere | termeni si conditiiCosul este gol!

Pentru a adauga produse in cos apasati pe butonul "Adauga in cos" de langa prezentarea fiecarui produs.


Nume de utilizator
Parola

Înscrie-te pentru a primi stiri si oferte speciale de la noi.
Numele tau
Adresa de e-mail