Acces Cont

CHIMIE. MANUAL PENTRU CLASELE a X-a SI a XI-a(C3) , BACIU Ion, LOLOIU George, BOGDAN Daniela

 Carti Online Carti / CHIMIE. MANUAL PENTRU CLASELE a X-a SI a XI-a(C3)

Categorii: Invatamant liceal
Editura: ALL
Autor: BACIU Ion, LOLOIU George, BOGDAN Daniela
Nr. Pagini: 160
Cumpara buc.


PRET


Descriere

CLASA A X-A:
filiera: teoretica / specializarile: filologie, stiinte sociale;
filiera: tehnologica / profil: tehnic / specializarile: electronica si automatizari, electrotehnica, telecomunicatii, mecanica, constructii;
filiera: vocationala / profil: artistic / specializarile: arte plastice, arhitectura, muzica, teatru; profil: sportiv / specializarea: sportiv; profil: militar (MApN) / specializarea: muzici militare; profil: militar (MI) / specializarea: stiinte sociale; profil: teologic.
CLASA A XI-A:
filiera: tehnologica / profil: servicii / toate specializarile.

Riguros din punct de vedere stiintific si ancorat in realitate (noile planuri-cadru de invatamant), manualul propune modalitati noi de organizare a activitatii de invatare, urmarind insa algoritmul clasic de studiu al chimiei organice (generalitati, metode de obtinere, proprietati fizice, proprietati chimice, importanta si utilizare in diverse domenii) si punand accent pe invatarea formativa.
Lucrarea este structurata in patru capitole (Introducere in studiul chimiei organice, Hidrocarburi, Compusi organici cu functiuni simple, Compusi organici cu importanta fiziologica), iar lectiile contin rubrici recurente (Aminteste-ti, Exerseaza, Retine, Stiai ca…?, Concluzii si Aplicatii), asigurand un sprijin elevului, dar si cadrelor didactice cu o experienta mai redusa.
Exemplele oferite pentru clasele de substante si proprietatile prezentate sunt urmate de exercitii aplicative, raspunzand intelegerii, invatarii, retinerii logice, iar experimentele propuse sunt enuntate succint, cu claritate, si pot fi realizate cu o dotare minima.
Testele de evaluare din finalurile subcapitolelor, insotite de punctajele corespunzatoare, reprezinta un ajutor insemnat in fixarea si consolidarea cunostintelor.
Sustinut de un aparat ilustrativ sugestiv, placut si totodata functional, lucrarea ajuta elevul la intelegerea fenomenelor specifice, la realizarea de interconexiuni cu acumularile dobandite in studiul chimiei in anii precedenti sau cu elementele caracteristice altor discipline.

Recenzii


Pana acum nu au fost introduse recenzii pentru aceasta carte.

Fii primul care adauga o recenzie.
Nume dumneavoastra
Titlul recenziei
Textul Recenziei
Trimite Trimite unui prieten
prima pagina | cum cumpar | cum primesc | oferte speciale | despre noi | noutati | contact | afiliere | termeni si conditiiCosul este gol!

Pentru a adauga produse in cos apasati pe butonul "Adauga in cos" de langa prezentarea fiecarui produs.


Nume de utilizator
Parola

Înscrie-te pentru a primi stiri si oferte speciale de la noi.
Numele tau
Adresa de e-mail