Acces Cont

100 CELE MAI FRUMOASE ORASE ALE LUMII , Traducere: Augustin Fratila, Mircea Moldoveanu

 Carti Online Carti / OFERTE SPECIALE ! / 100 CELE MAI FRUMOASE ORASE ALE LUMII

Editura: ALL
Autor: Traducere: Augustin Fratila, Mircea Moldoveanu
An aparitie: 2005
Nr. Pagini: 208
Cumpara


PRET


Descriere

Aceasta superb ilustrata carte te plimba in jurul lumii, prin orasele medievale ale Europei, prin bazarele orientale sau printre zgaraie-norii arhitecturii de ultima generatie. O suta de orase deosebite, mai mari sau mai mici, sunt “statiile” acestei calatorii speciale: Parisul cu bulevardele lui sic, Marrakechul de vis, Roma cea eterna, Londra multiculturala, Cairo cu amestecul sau etnic si social, Florenta – orasul artelor – sau Buenos Aires – orasul tangoului. In ciuda enormelor diferente dintre aceste 100 de capitale si orase, ele au totusi un numitor comun: fiecare poarta caracterul de nesters al poporului respectiv si al istoriei sale; fiecare reprezinta o combinatie unica intre arhitectura magnifica, creata de un sir lung de conducatori, templele si bisericile insiruite pe stradutele vechilor vetre si culoarea specifica vietii noi de pe marile bulevarde, conferind acestor locuri atmosfera speciala care actioneaza ca un magnet asupra celor ce admira si iubesc cultura si frumusetea.

Recenzii


O carte de bucate...
O carte mult prea scumpa pentru ceea ce ofera...ok,o groaza de poza interesante,le gasim si pe net..pe gratis.Multumim..
Adaugata de Sulika Durlanica la data 2006-02-18

fain
o carte minunata .. iar cel dinaintea mea dak nu stie ce reprezinta o carte frumoasa in toate sensurile ... o recomand tuturor
Adaugata de Alex la data 2006-02-26

Scump
Cred ca e minunata dar...e prea scumpa.E pentru bogati.
Adaugata de Mihai la data 2006-05-17

Adauga o recenzie!
Nume dumneavoastra
Titlul recenziei
Textul Recenziei
Trimite Trimite unui prieten
prima pagina | cum cumpar | cum primesc | oferte speciale | despre noi | noutati | contact | afiliere | termeni si conditiiCosul este gol!

Pentru a adauga produse in cos apasati pe butonul "Adauga in cos" de langa prezentarea fiecarui produs.


Nume de utilizator
Parola

Înscrie-te pentru a primi stiri si oferte speciale de la noi.
Numele tau
Adresa de e-mail