Acces Cont

Matematica Testare Nationala 2007 - CD , VAROX Software Educational

 Carti Online Carti / Matematica Testare Nationala 2007 - CD

Categorii: CD-uri /DVD-uri
Editura: VAROX
Autor: VAROX Software Educational
An aparitie: 2006
Cumpara buc.


PRET


Descriere

"Matematică TN 2007" reprezintă o CULEGERE ELECTRONICĂ INTERACTIVĂ, continând o cifră neegalată până în prezent: 10.000 teste, adică 120.000 probleme. Aplicatia a fost creată pentru a veni în sprijinul elevilor de clasa a VIII-a care se pregătesc pentru sustinerea Testării Nationale la matematică. Culegerea respectă întocmai actuala programă de studiu, exercitiile incluse fiind posibile alternative ale examenului care va urma. Lucrarea este o versiune a aplicatiei "MatCap", avizată de MEdC si concepută cu aportul direct al SNEE. Oferind solutiile si rezolvările complete ale problemelor, pachetul "Matematică TN 2007" reprezintă nu numai un instrument de exersare, ci si un eficient mijloc de învătare.
Lucrarea se deosebeste de o culegere obisnuită nu doar datorită volumului fabulos de teste continute si conceperii acestora, dar mai ales datorită INTERACTIVITĂTII. Această calitate este dată de "simulatorul" încorporat care oferă elevului utilizator conditii similare cu cele în care se va desfăsura examenul real. Astfel, elevul va putea rezolva fiecare test într-un timp determinat, iar după terminarea rezolvării, va primi nota meritată si îsi va putea corecta greselile consultând întreaga listă de solutii, rezolvări si explicatii teoretice, prezentate în detaliu, pentru fiecare test în parte. Totodată, prin calcularea mediei rezultatelor obtinute, aplicatia oferă elevului posibilitatea de a-si aprecia cu obiectivitate nivelul de pregătire si sansele în sustinerea examenului real.

Recenzii


Pana acum nu au fost introduse recenzii pentru aceasta carte.

Fii primul care adauga o recenzie.
Nume dumneavoastra
Titlul recenziei
Textul Recenziei
Trimite Trimite unui prieten
prima pagina | cum cumpar | cum primesc | oferte speciale | despre noi | noutati | contact | afiliere | termeni si conditiiCosul este gol!

Pentru a adauga produse in cos apasati pe butonul "Adauga in cos" de langa prezentarea fiecarui produs.


Nume de utilizator
Parola

Înscrie-te pentru a primi stiri si oferte speciale de la noi.
Numele tau
Adresa de e-mail