Acces Cont

Lectia de desen. FETE SI EXPRESII , John Raynes

 Carti Online Carti / Arta / Lectia de desen. FETE SI EXPRESII

Editura: ALL
Autor: John Raynes
Nr. Pagini: 48
Cumpara


PRET


Descriere

E MOMENTUL SA-TI DESCOPERI TALENTUL!


Gandite intr-o maniera vizuala si practica, in cadrul careia desenele explicative, pas cu pas, sustin un adevarat curs de initiere in arta reproducerii pe hartie a unor subiecte variate, populare – cladiri si peisaje citadine, fete si expresii, perspectiva, caini, peisaje, portrete s.a. –, cartile seriei Lectia de desen au o larga adresabilitate. Copiii, cu generozitatea si indrazneala varstei, sau adultii, chiar daca mai reticenti si, poate, mai greu de urnit, au acum ocazia sa studieze desenul predat de cativa artisti britanici profesionisti.

Problematica recurenta – Cum incepem, Cu ce desenam, Pe ce desenam, Compozitia, Perspectiva – tehnicile traditionale sau inovatoare sfarsesc in parcurgerea fiecarei lectii prin a capata accente de specificitate, in contextul tematicii propuse.

Placerea de a desena este o conditie necesara, desigur, dar, cu cateva ingrediente – exploatarea spiritului de observatie, tenacitatea si indrazneala, chiar autocritica si, lucru de asemenea important, studiul clasicilor si al operelor acestora –, ea poate fi impinsa dincolo de limitele unui talent pentru care suntem recunoscuti in familie sau in cercul prietenilor. Ceea ce propun lectiile de desen predate in cartile ALLFA este cizelarea unui asemenea har, educarea sa.

Poate ca nu in fiecare dintre cei chinuiti de patima desenului se ascunde un Michelangelo, un da Vinci sau un Rembrandt, dar ceea ce fiecare lectie sugereaza consecvent ucenicilor este ca ambitia de a-i da eventual de urma maestrului ascuns merita efortul, ca,


ODATA DESCOPERIT, TALENTUL SE POATE…„DEZLANTUI"!


Cuprins (FETE SI EXPRESII): Cum incepem; Cu ce desenam; Pe ce desenam; Perspectiva si structura; De unde sa incepem; Pas cu pas: repausul; Pas cu pas: incruntarea; Zambetul: generalitati; Zambetul: feminin; Zambetul: masculin; Pas cu pas: zambetul; Furia si agresivitatea; Supararea; Frica; Alte expresii; Batranetea; Copilaria.

Recenzii


Pana acum nu au fost introduse recenzii pentru aceasta carte.

Fii primul care adauga o recenzie.
Nume dumneavoastra
Titlul recenziei
Textul Recenziei
Trimite Trimite unui prieten
prima pagina | cum cumpar | cum primesc | oferte speciale | despre noi | noutati | contact | afiliere | termeni si conditiiCosul este gol!

Pentru a adauga produse in cos apasati pe butonul "Adauga in cos" de langa prezentarea fiecarui produs.


Nume de utilizator
Parola

Înscrie-te pentru a primi stiri si oferte speciale de la noi.
Numele tau
Adresa de e-mail