Acces Cont

Cum sa-ti întelegi sotul , Gary Smalley

 Carti Online Carti / Psihologie / Psihologie motivationala / Cum sa-ti întelegi sotul

Editura: Curtea Veche
Autor: Gary Smalley
An aparitie: 2002
Nr. Pagini: 192
Cumpara


PRET


Descriere

Probabil ca fiecare om casatorit a gîndit adesea ca una dintre problemele cele mai spinoase ale unei casnicii este împartirea sarcinilor în gospodarie.


Oricare dintre soti are o imagine personala despre rolul sau în cadrul familiei. Dar celalalt gîndeste oare la fel? În aceasta carte, Gary Smalley se adreseaza acelor femei ce-si doresc sa fie iubite si întelese de catre sotii lor. Mai devreme sau mai tîrziu, aproape orice sotie ajunge la întrebarea: cum îl pot motiva pe sotul meu sa îsi asume o parte dintre raspunderile îngrijirii caminului si a copiilor? Cum sa-l fac sa înteleaga ce-mi doresc cu adevarat?


Pentru a-si consolida casnicia, o femeie trebuie sa-si puna cu perseverenta în valoare însusirile si calitatile sale naturale. Gary Smalley analizeaza cu sensibilitate conflictele ce pot aparea într-un cuplu si îndruma cu întelepciune catre armonie. Citind aceasta carte, veti întelege nu doar felul în care gîndesc barbatii, ci si cum le puteti misca inimile.


Gary Smalley este unul dintre cei mai cunoscuti scriitori si oratori din Statele Unite pe tema relatiilor familiale. A semnat ca autor sau coautor 16 best-seller-uri, care împreuna au aparut într-un numar de 5 milioane exemplare. Lucrarile i-au fost traduse în mai multe limbi straine. Este autor al mai multor filme si casete video de mare succes. Dintre distinctiile primite, amintim Medalia de aur pentru excelenta în literatura (pentru lucrarile The Blessing si The Two Sides of Love); de asemenea, a primit Premiul Angel, pentru cea mai buna contributie în sprijinul vietii de familie (cu The Language of Love). A petrecut 30 de ani învatînd, predînd si acordînd consiliere. A intervievat personal sute de persoane si a vorbit în fata a mii de oameni în cadrul seminariilor pe care le-a organizat. Principalele întrebari pe care le-a formulat în cadrul acestor întrevederi sînt: „Ce poate duce la consolidarea relatiilor din casnicia dvs.?“ si „Ce slabeste relatiile din casnicia dvs.?“ Nu doar ca a fost invitat în numeroase emisiuni TV de mare succes, dar este el însusi moderatorul unei emisiuni TV intitulate „Cheile ascunse ale unei relatii pline de iubire“. Împreuna cu sotia sa Norma, cu care este casatorit de 35 de ani, traieste în Branson, Missouri. Au trei copii si sase nepoti.

Recenzii


Pana acum nu au fost introduse recenzii pentru aceasta carte.

Fii primul care adauga o recenzie.
Nume dumneavoastra
Titlul recenziei
Textul Recenziei
Trimite Trimite unui prieten
prima pagina | cum cumpar | cum primesc | oferte speciale | despre noi | noutati | contact | afiliere | termeni si conditiiCosul este gol!

Pentru a adauga produse in cos apasati pe butonul "Adauga in cos" de langa prezentarea fiecarui produs.


Nume de utilizator
Parola

Înscrie-te pentru a primi stiri si oferte speciale de la noi.
Numele tau
Adresa de e-mail